taxi bellen

taxi blaricum
Hilversum
Bussum
Huizen
Blaricum
Naarden
Loosdrecht
Ankeveen
Loenen
Contact

Taxi Blaricum

Wij staan al jaren zeer goed bekend als taxibedrijf, mede dankzij onze uitmuntende service, nette en representative chauffeurs en ons goed onderhouden en courante wagenpark. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken op: 035 65 65 696, maar u kunt ook online een taxi reserveren. Ook wanneer u via Schiphol Airport op vakantie of zakenreis gaat zijn wij u graag van dienst. Een taxi Blaricum Schiphol kost slechts € 60. Zo begint of eindigt u altijd relax en uitgerust uw reis.

Bent u voor het eerst op bezoek in het pittoreske Blaricum? Dan zijn een aantal van onderstaande bezienswaardigheden zeker de moeite van het bezoeken waard:

Bekende Nederlanders

Blaricum staat bekend om de vele BN-ers die er wonen. Daarom trekt deze gemeente elk jaar weer vele mensen van buiten 't Gooi die een dagje celebrities komen spotten.

De Tafelberg

Soms ook wel Kooltjesberg genoemd omdat het eigenlijk een opgeworpen heuvel is waarover de gemeentegrenzen van Huizen en Blaricum lopen. Het is onderdeel van de Tafelbergheide. Vanaf het uitkijkpunt op de Tafelberg heeft u een bijzonder fraai en ver uitzicht waardoor u onder andere de Domtoren, Pampus en de Grote Kerk van Naarden kunt zien.

De dorpskerk

De in het hart van het dorpscentrum gevestigde monumentale Hervormde Kerk.

Ijssalon De Hoop

Een door velen in 't Gooi gewaardeerde ijssalon, waar bij mooi weer vaak lange rijen voor de ijssalon staan.Lokaal nieuws uit Blaricum

taxi Hilversum
RR Taxi B.V.
Sumatralaan 4
1217 GR Hilversum
info@rrtaxi.nl
KvK: 57963223
BTW: NL 190.2194.15.B01